Comentari guardat!
Només ho veuràs tú
Comment saved!
Afegeix la teva valoració i/o un comentari per aquest anunci. Només el veuràs tu

Casa a Berga

Carrer Buxade

 • 324 m2
 • 302 €/m2

a remodelar

Inmueble de 324 m² en pleno centro de la localidad de Berga, a escasos minutos del Ayuntamiento i de la Plaça Maragall y a apenas una hora de distancia de Barcelona.

Se trata de una propiedad del año 1.900 cuya distribución actual consta de 3 plantas. El inmueble se presenta con necesidad de redistribución y remodelación pero el tipo y uso de materiales y las condiciones de distribución actuales del mismo facilitan enormemente esa tarea; permitiendo así diseñar una vivienda que se ajuste desde el primer momento a sus necesidades y gustos. Señalar la posibilidad de hipoteca subrogable al 100%.

No dude en contactarnos para poder visitar esta propiedad.

Immoble de 324 m² al centre de la localitat de Berga, a escassos minuts de l´Ajuntament i de la plaça de Maragall i a només una hora de distància de Barcelona.

Es tracta d´una propietat de l´any 1.900 la distribució actual consta de 3 plantes. L´immoble es presenta amb necessitat de redistribució i remodelació però el tipus i ús de materials i les condicions de distribució actuals del mateix faciliten enormement aquesta tasca; permetent així dissenyar un habitatge que s´ajusti des del primer moment a les seves necessitats i gustos. Assenyalar la possibilitat d´hipoteca subrogable al 100%.

No dubti en contactar-per poder visitar aquest propietat.

Property of 324 m² in the center of the town of Berga, a few minutes from City Hall and Plaça Maragall and just one hour away from Barcelona.

It is a property of the year 1.900 whose current distribution consists of 3 floors. The property is presented with the need for redistribution and remodeling but the type and use of materials and the current distribution conditions thereof greatly facilitate this task; allowing thus to design a house that adjusts from the first moment to our needs and tastes. Indicate the possibility of subrogable mortgage at 100%.

Do not hesitate to contact us to visit this property.

Propriété de 324 m² dans le centre de la ville de Berga, à quelques minutes de la mairie et de la Plaça Maragall et à seulement une heure de Barcelone.

C´est une propriété de l´année 1900 dont la distribution actuelle est composée de 3 étages. La propriété est présentée avec le besoin de redistribution et de remodelage mais le type et l´utilisation des matériaux et les conditions de distribution actuelles de ceux-ci facilitent grandement cette tâche; permettant ainsi de concevoir une maison qui s´adapte dès le premier instant à ses besoins et à ses goûts. Indiquez la possibilité d´un prêt hypothécaire subrogable à 100%.

N´hésitez pas à nous contacter pour visiter cette propriété.

última modificació

Distribució

 • Superfície 324 m2
 • Cuina Tipus Office: No

Característiques generals

 • Sense calefacció
 • Sense plaça aparcament
 • Sense aire acondicionat
 • Any construcció 1900
 • Certificat energètic :
  En tràmit

Equipament comunitari

 • Sense ascensor
Anunci: 11057003228669

Ubicació

Carrer Buxade

Navega pel mapa fent clic a sobre
98.000 € Preu de l´anunci
1.184 €/m2€/m2 población
302 €/m2€/m2 de l´anunci
74% més econòmic que la mitja*
Veure evolució €/m2 a Berga calcular hipoteca
T´avisem quan tinguem un anunci com aquest? Crea la teva alerta i nosaltres t´avisarem per correu electrònic quan hi hagin nous anuncis o siguin modificats
 

Contactar Vivendum

Referència de l´anunci habitaclia/RMQ-403:

Veuràs el telèfon després d´enviar el contacte a l´anunciant perquè et pugui atendre.
Veuràs el telèfon després de contactar
Enviant…