Comentari guardat!
Només ho veuràs tú
Comment saved!
Afegeix la teva valoració i/o un comentari per aquest anunci. Només el veuràs tu

Solar urbà a Sispony La Massana

  • 1.060 m2
  • 934 €/m2

bien situada

OPORTUNIDAD PARCELA BIEN SITUADA !!!
Parcela situada en el centro de la bonita población de l´Aldosa de La Massana, con todos los servicios en las proximidades, como el Colegio Internacional de los Pirineos, el complejo de Giberga con piscina, solárium, con parque y juegos infantiles, la hípica de l´Aldosa, el restaurante Borda Casa Vella Palés, el Hotel del Bisset, entre otros y todos ellos accesibles a pié.
La parcela tiene una superficie neta de poco más de 1.060 m² con un frontal de unos 21 metros de ancho y unos 50 metros de profundidad, con la fachada principal orientada a sudeste, la fachada lateral principal orientada a sudoeste y la fachada posterior orientada a noroeste. Según la normativa actual se puede construir desde 1 vivienda unifamiliar única tipo chalet en toda la parcela hasta 4 viviendas adosadas, por lo que las posibilidades son muy variadas.
La parcela no requiere excavación ya que se encuentra a nivel del acceso de los vehículos y el ligero desnivel permite que la planta subterránea se acceda por el lateral, siguiendo la ligera pendiente del terreno.
Dispone de todos los servicios públicos (agua, electricidad, teléfono, desagües) en la misma parcela.

OPORTUNITAT PARCEL·LA BEN SITUADA !!!
Parcel·la situada al centre de la bonica població de l´Aldosa de La Massana, amb tots els serveis a les proximitats, com el Col·legi Internacional dels Pirineus, el complex de Giberga amb piscina, solàrium, amb parc i jocs infantils, l´hípica de l´Aldosa, el restaurant Borda Casa Vella Palés, l´Hotel del Bisset, entre d´altres i tots ells accessibles a peu.
La parcel·la té una superfície neta de poc més de 1.060 m² amb un frontal d´uns 21 metres d´ample i uns 50 metres de profunditat, amb la façana principal orientada a sud-est, la façana lateral principal orientada a sud-oest i la façana posterior orientada a nord-oest . Segons la normativa actual es pot construir des de 1 habitatge unifamiliar única tipus xalet a tota la parcel·la fins a 4 habitatges adossats, de manera que les possibilitats són molt variades.
La parcel·la no requereix excavació ja que es troba a nivell de l´accés dels vehicles i el lleuger desnivell permet que la planta subterrània s´accedeixi pel lateral, seguint la lleugera pendent del terreny.
Disposa de tots els serveis públics (aigua, electricitat, telèfon, desguassos) en la mateixa parcel·la.

OPPORTUNITY PLOT WELL SITUATED !!!
Plot located in the center of the beautiful town of l´Aldosa de La Massana, with all services in the vicinity, such as the International School of the Pyrenees, the Giberga complex with swimming pool, solarium, park and playground, horse riding de l´Aldosa, the Borda Casa Vella Palés restaurant, the Hotel del Bisset, among others and all of them accessible on foot.
The plot has a net area of ​​just over 1,060 m² with a front of about 21 meters wide and about 50 meters deep, with the main facade facing southeast, the main side facade facing southwest and the rear facade facing northwest . According to the current regulations, you can build from a single detached house type villa on the whole plot up to 4 attached houses, so the possibilities are very varied.
The plot does not require excavation since it is located at the level of vehicle access and the slight slope allows the underground plant to be accessed from the side, following the slight slope of the land.
It has all public services (water, electricity, telephone, drains) in the same plot.

última modificació

Distribució

  • Superfície 1060 m2
  • Façana 21 m2

Característiques generals

  • Obra nova
  • Certificat energètic :
    Exempt
Anunci: 11077003058433

Ubicació

Sispony L´Aldosa de La Massana

Navega pel mapa fent clic a sobre
T´avisem quan tinguem un anunci com aquest? Crea la teva alerta i nosaltres t´avisarem per correu electrònic quan hi hagin nous anuncis o siguin modificats
 

Contactar Different Immobles

Referència de l´anunci habitaclia/9904:

Veuràs el telèfon després d´enviar el contacte a l´anunciant perquè et pugui atendre.
Veuràs el telèfon després de contactar
Enviant…