Comentari guardat!
Només ho veuràs tú
Comment saved!
Afegeix la teva valoració i/o un comentari per aquest anunci. Només el veuràs tu

Lloguer local comercial amb calefacció a Dreta de l´Eixample Barcelona

 • 131 m2
 • 8,40 €/m2

Restaurante en traspaso en calle Provença

Tasca bar restaurante en traspaso en el barrio de Les Corts a corta distancia de la Estación de Sants. El local es un restaurante tradicional de comida cubana y ofrece desayunos criollos y comida local, como cócteles, tapas y comida criolla latina con platillos variados. El local consta de tres zonas separadas; la entrada con el bar muy instalado y decorado estilo carreta, con toneles de madera y una giralda enorme suspendida del techo. Luego está el salón comedor con las paredes revestidas de azulejos de Talavera, con unas 10 mesas de 4 pax cada una y una mesa grande para grupos. Por último encontramos la cocina con todos sus equipos y la extracción con la salida de humos y su fogón. La cocina es muy amplia y ventilada y tiene todos los espacios de almacén, cuarto de basura, vestuario y zona de preparación. El local tiene un amplio altillo que puede ser aprovechado como almacén o estancia de descanso para el personal ya que dispone de todos los servicios si bien no cumple con la altura reglamentaria del techo para su uso público.
La calle Provenza se une a la Plçza dels Pasos Catalans, a la Av. De Roma y la Av. De Josep Tarradelles, ejes que confluyen en la estación de Sants. En la zona hay variadas opciones de transporte público, metro L3 y buses de TMB así como acceso de entrada y salida de la ciudad.
El local se encuentra también al frente de lo que fue la prisión La Modelo, hoy abierta como sitio turístico y que en un futuro se convertirá en polo de interés de la ciudad por sus edificios históricos.

Precio de traspaso: 35.000 euros
Alquiler: 1.100 euros/mes más IPC y gastos.

English Translation:
Tasca bar restaurant in transfer in the neighborhood of Les Corts a short distance from Sants Station. The restaurant is a traditional Cuban restaurant offering Creole breakfasts and local food, including cocktails, tapas and Creole Latin food with varied dishes. The premises consist of three separate zones; the entrance with the bar very installed and decorated cart style, with wooden barrels and a huge spun suspended from the ceiling. Then there is the living room with the walls covered with Talavera tiles, with about 10 tables of 4 pax each and a large table for groups. Finally we find the kitchen with all its equipment and the extraction with the smoke outlet and its fire pit. The kitchen is very spacious and airy and has all the storage spaces, garbage room, changing room and preparation area. The place has a large loft that can be used as a warehouse or rest area for the staff as it has all services, although it does not meet the regulatory height of the ceiling for public use.
Provença Street joins Plaça dels Pasos Catalans, Av. Rome and Av. Josep Tarradelles, axes that converge in Sants station. In the area there are various public transport options, Metro L3 and TMB buses as well as road in and out of the city. The place is also at the forefront of what was the La Modelo prison, now open as a tourist site and that in the future will become the city's pole of interest for its historic buildings.

Transfer Price: 35.000 euros
Rent :1,100 euro/month plus IPC and expenses.

Traducció Català:

Tasca bar restaurant en traspàs al barri de Les Corts a curta distància de l'Estació de Sants. El local és un restaurant tradicional de menjar cubana i ofereix esmorzars criolls i menjar local, com còctels, tapes i menjar crioll llatina amb platerets variats. El local consta de tres zones separades; l'entrada amb el bar molt instal•lat i decorat estil carreta, amb bótes de fusta i una Giralda enorme suspesa del sostre. Després hi ha el saló menjador amb les parets revestides de rajoles de Talavera, amb unes 10 taules de 4 pax cadascuna i una taula gran per a grups. Finalment trobem la cuina amb tots els seus equips i l'extracció amb la sortida de fums i la seva fogó. La cuina és molt àmplia i ventilada i té tots els espais de magatzem, cambra d'escombraries, vestuari i zona de preparació. El local té un ampli altell que pot ser aprofitat com a magatzem o estada de descans per al personal ja que disposa de tots els serveis si bé no compleix amb l'alçada reglamentària del sostre per al seu ús públic.
El carrer Provença s'uneix a la Plaça dels Països Catalans, a l'Av. De Roma i l'Av. De Josep Tarradellas, eixos que conflueixen en l'estació de Sants. A la zona hi ha variades opcions de transport públic, metro L3 i busos de TMB així com accés d'entrada i sortida de la ciutat.
El local es troba també al capdavant del que va ser la presó La Model, avui oberta com lloc turístic i que en un futur es convertirà en pol d'interès de la ciutat pels seus edificis històrics.

Preu de traspàs: 35.000 euros
Lloguer: 1.100 euros / mes, més IPC i despeses.

última modificació

Distribució

 • Superfície 131 m2

Característiques generals

 • Calefacció
 • Aire Acondicionat
 • Any construcció 1936
 • Certificat energètic :
  Consumo:
  G
  287kW h m2 / año
  Emisiones:
  D
  70kg CO2 m2 / año
Anunci: 1772002708683

Ubicació

Dreta de l´Eixample

Navega pel mapa fent clic a sobre
T´avisem quan tinguem un anunci com aquest? Crea la teva alerta i nosaltres t´avisarem per correu electrònic quan hi hagin nous anuncis o siguin modificats
 

Contactar Engel & Völkers

Referència de l´anunci habitaclia/A.BCN-RS-004930 :

Veuràs el telèfon després d´enviar el contacte a l´anunciant perquè et pugui atendre.
Veuràs el telèfon després de contactar
Enviant…