Comentari guardat!
Només ho veuràs tú
Comment saved!
Afegeix la teva valoració i/o un comentari per aquest anunci. Només el veuràs tu
des de 295.000 € Avisa´m si baixa

Promoció PEP VENTURA a Badalona. Habitatges d´obra nova

Plaça Pep Ventura, 23

 • des de 77 m2
 • 3.831,17 €/m2
 • Entrega: VERANO 2022

Tipus de Habitatges d´aquesta promoció

… i 1 més

Pep Ventura, la nueva promoción de NOVACUATRO en Badalona.
En la Plaça Pep Ventura, en el barrio Progrés-centro, una zona de la ciudad que cuenta con todos los servicios propios de una urbe como Badalona, pero que a la vez ha sabido conservar el sabor típico de barrio dadalonés de toda la vida, se ubica este edificio de 10 viviendas y una casa unifamiliar totalmente independiente.
Ubicado en el centro de la ciudad a 5 minutos caminando de la Playa y a la misma distancia de la C. del Mar, la zona cuenta con una excelente comunicación con Barcelona mediante transporte público, metro, autobuses, tranvía etc. (L2 Metro Pep Ventura).
En el diseño del proyecto se ha tenido muy en cuenta la incorporación de las medidas más actuales en materia de sostenibilidad y ahorro energético que le permiten ostentar una alta Calificación Energética; lo que supone una disminución de emisiones C02 y una reducción significativa de la demanda energética del edificio.
No pierdas la oportunidad de vivir en el centro de Badalona en el barrio que siempre quisiste, cerca del mar y del centro de la ciudad, te lo mereces.
El edificio dispone de Plazas de parking y trasteros opcionales.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pep Ventura, la nova promoció de NOVACUATRO a Badalona.
A la Plaça Pep Ventura, en el barri Progrés-centre, una zona de la ciutat que compta amb tots els serveis propis d´una ciutat com Badalona, però que alhora ha sabut conservar el sabor típic de barri Badalonés de tota la vida, es situa aquest edifici de 10 habitatges i una casa unifamiliar totalment independent.
Situat en el centre de la ciutat a 5 minuts caminant de la Platja i a la mateixa distància del carrer del Mar, la zona compta amb una excel·lent comunicació amb Barcelona mitjançant transport públic, metre, autobusos, tramvia etc. (L2 Metre Pep Ventura).
En el disseny del projecte s´ha tingut molt en compte la incorporació de les mesures més actuals en matèria de sostenibilitat i estalvi energètic que li permeten ostentar una alta Qualificació Energètica; lo que suposa una disminució d´emissions C02 i una reducció significativa de la demanda energètica de l´edifici.
No perdis l´oportunitat de viure en el centre de Badalona en el barri que sempre has desitjat, prop de la platja i del centre de la ciutat, te´l mereixes.
L´edifici disposa de Places de pàrquing i trasters opcionals.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pep Ventura, the new NOVACUATRO promotion in Badalona.
In Plaça Pep Ventura, in the Progrés-centro neighborhood, an area of ​​the city that has all the services typical of a city like Badalona, ​​but at the same time has managed to preserve the typical flavor of a lifelong Dadalonian neighborhood, this building of 10 houses and a totally independent single-family house is located.
Located in the city center, 5 minutes walk from the beach and at the same distance from C. del Mar, the area has excellent communication with Barcelona by public transport, metro, buses, tram, etc. (L2 Metro Pep Ventura).
In the project design, the incorporation of the most current measures in terms of sustainability and energy saving has been taken into account, which allow it to have a high Energy Rating; which means a reduction in C02 emissions and a significant reduction in the building´s energy demand.
Do not miss the opportunity to live in the center of Badalona in the neighborhood you always wanted, near the sea and the city center, you deserve it.
The building has optional parking spaces and storage rooms.


última modificació

Característiques de la promoció

 • Ascensor
 • Aire Acondicionat
 • Aparcament
 • Calefacció
 • A prop de transport públic: Tren, Bus, Metro, TRANVIA
 • Certificat energètic :
  Consumo:
  B
  23kW h m2 / año
  Emisiones:
  B
  4kg CO2 m2 / año
Anunci: 5552003836879

Ubicació

Plaça Pep Ventura, 23

Navega pel mapa fent clic a sobre

Tipus de viviendas de la Promoció PEP VENTURA

T´avisem quan tinguem un anunci com aquest? Crea la teva alerta i nosaltres t´avisarem per correu electrònic quan hi hagin nous anuncis o siguin modificats
 

Contactar Nova Cuatro

Referència de l´anunci PEP VENTURA:

Veuràs el telèfon després d´enviar el contacte a l´anunciant perquè et pugui atendre.
Veuràs el telèfon després de contactar
Enviant…