Comentari guardat!
Només ho veuràs tú
Comment saved!
Afegeix la teva valoració i/o un comentari per aquest anunci. Només el veuràs tu
des de 292.000 € Avisa´m si baixa

Promoció LES PITES a Palamós. Habitatges d´obra nova

Carrer Convent Dels Agustins, 3

 • des de 116 m2
 • 2.517,24 €/m2
 • Entrega: 3r Trimestre 2021

Tipus de Habitatges d´aquesta promoció

OBRA INICIADA
En Palamós, en la zona de “Les Pites”, por encima del Padró, en el mismo centro histórico y comercial de la población y rodeado de un entorno para pasear ya pocos pasos de Port Marina y al mismo tiempo muy bien comunicada con el resto del municipio les ofrecemos una promoción de obra nueva compuesta de 12 viviendas.
Esta promoción está ubicada en un espacio que respira tranquilidad y una amplitud que garantiza la entrada de luz natural en las viviendas permitiendo así espacios luminosos en el interior.
La promoción está formada por 10 apartamentos de 2, 3 y 4 habitaciones y 2 casas adosadas con jardín privado y 4 habitaciones, en un mismo bloque de planta baja más 2 alturas y planta sótano donde se ubica el aparcamiento privado y trasteros individuales, con posibilidad de disponer de más de una plaza.
Todas las viviendas disponen de una distribución estudiada ofreciendo estancias de gran comodidad y bien aprovechadas y priorizando las terrazas exteriores orientadas a sur para disfrutar de este espacio el máximo de tiempo posible.
El edificio se diseña con una fachada elegante y moderna, cuidando los detalles tanto exteriores como interiores, que armonizarán con la zona y ofreciendo al mismo tiempo unos acabados de calidad. Diseñado para utilizar energías renovables y con la garantía de obtención del certificado energético A.
La parrilla de precios se inicia en los 179.000 € de un piso de 2 habitaciones y de 292.500€ de uno de 3 habitaciones hasta los 424.000€ de un ático de 3 habitaciones.
La obra se iniciará el primer trimestre del 2019 y se prevé la entrega durante el tercer trimestre del 2020.
Ofrecemos a los compradores la garantía de aval bancario o seguro de caución por las cantidades entregadas a cuenta, así como un seguimiento personalizado y periódico de la evolución de la obra.
_________________________________________________________________________________________________________________________________
OBRA INICIADA
A Palamós, a la zona de ´Les Pites´, per sobre de l´Padró, en el mateix centre històric i comercial de la població i envoltat d´un entorn per passejar i molt a prop de Port Marina i a el mateix temps molt ben comunicada amb la resta del municipi els oferim una promoció d´obra nova composta de 12 habitatges.
Aquesta promoció està situada en un espai que respira tranquil·litat i una amplitud que garanteix l´entrada de llum natural en els habitatges permetent així espais lluminosos a l´interior.
La promoció està formada per 10 apartaments de 2, 3 i 4 habitacions i 2 cases adossades amb jardí privat i 4 habitacions, en un mateix bloc de planta baixa més 2 altures i planta soterrani on s´ubica l´aparcament privat i trasters individuals, amb possibilitat de disposar de més d´una plaça.
Tots els habitatges disposen d´una distribució estudiada oferint estades de gran comoditat i ben aprofitades i prioritzant les terrasses exteriors orientades a sud per gaudir d´aquest espai el màxim de temps possible.
L´edifici es dissenya amb una façana elegant i moderna, tenint cura dels detalls tant exteriors com interiors, que harmonitzar amb la zona i oferint als el mateix temps uns acabats de qualitat. Dissenyat per utilitzar energies renovables i amb la garantia d´obtenció de l´certificat energètic A.
La graella de preus s´inicia als 179.000 € d´un pis de 2 habitacions i de 292.500 € d´un de 3 habitacions fins als 424.000 € d´un àtic de 3 habitacions.
L´obra s´iniciarà el primer trimestre del 2019 i es preveu el lliurament durant el tercer trimestre del 2020.
Oferim als compradors la garantia d´aval bancari o assegurança de caució per les quantitats lliurades a compte, així com un seguiment personalitzat i periòdic de l´evolució de l´obra.

última modificació

Característiques de la promoció

 • Ascensor
 • Sense piscina comunitària
 • Sense zona enjardinada
 • Sense equipaments esportius
 • Aparcament
 • A prop de transport públic: Bus
 • Certificat energètic :
  Consumo:
  B
  41kW h m2 / año
  Emisiones:
  B
  7kg CO2 m2 / año
Anunci: 11457003205350

Ubicació

Carrer Convent Dels Agustins, 3

Navega pel mapa fent clic a sobre

Tipus de viviendas de la Promoció LES PITES

Arxius adjunts

Situación

Arxiu PDF Descarregar contingut
T´avisem quan tinguem un anunci com aquest? Crea la teva alerta i nosaltres t´avisarem per correu electrònic quan hi hagin nous anuncis o siguin modificats
 

Contactar Servigip

Referència de l´anunci LES PITES:

Veuràs el telèfon després d´enviar el contacte a l´anunciant perquè et pugui atendre.
Veuràs el telèfon després de contactar
Enviant…