Comentari guardat!
Només ho veuràs tú
Comment saved!
Afegeix la teva valoració i/o un comentari per aquest anunci. Només el veuràs tu
des de 156.888 € Avisa´m si baixa

Promoció COOPERATIVA a Palamós. Habitatges d´obra nova

Carrer Pere Joan, 37

 • des de 86 m2
 • 1.824,28 €/m2
 • Entrega: 4rt Trimestre 2021

Tipus de Habitatges d´aquesta promoció

… i 3 més

En Palamós, en el centro de la población, rodeado de todos los servicios necesarios y comerciales , muy cerca del mercado y parking municipal, así como escuelas y servicios médicos y próximo al centro histórico, paseo del mar y playa se ofrece la OPORTUNIDAD de ser propietario de una vivienda de calidad a PRECIOS INMEJORABLES.
Situada entre las calles Pere Joan, de la Mercè y avinguda Catalunya se va a construir promoción de viviendas formada por 34 apartamentos repartidos en 4 escaleras con tipologías de 2 y 3 habitaciones, todos con 2 baños.
El edificio está proyectado en planta baja y 3 alturas en los bloques de avinguda Catalunya i carrer Pere Joan y en planta baja y 4 alturas en los bloques de carrer de la Mercè. Además de planta sótano donde se ubica el aparcamiento privado con plazas individuales, con acceso por escalera y ascensor a la vivienda.
Todas las viviendas disponen de una distribución estudiada ofreciendo estancias de gran comodidad y bien aprovechadas y priorizando contar con terraza cubierta exterior para disfrutar de este espacio el máximo de tiempo posible.
El edificio se diseña con una fachada elegante y moderna, cuidando los detalles tanto exteriores como interiores, que armonizarán con la zona y ofreciendo al mismo tiempo unos acabados de calidad. Diseñado para utilizar energías renovables y con el objetivo de obtención del certificado energético mejor posible.
Con pisos desde 74m2 hasta 120m2 además de terraza a PRECIOS EXCEPCIONALES a partir de 161.147€, con plazas de parkings opcionales a 12.500€ (precios sin IVA) .
Esta promoción se desarrolla en REGIMEN DE COOPERATIVA INMOBILIARIA, que no es más que la mejor manera de comprar una vivienda a precio de coste. Por descontado legislado y regulado por la “Llei de Cooperatives de Catalunya” . El interesado en adquirir la vivienda, se convierte en auto-promotor, ahorrándose el beneficio empresarial que le correspondería al promotor. Este sistema participativo, sin ánimo de lucro, permite abaratar el precio final y ajustar-lo al máximo al precio de coste real de la vivienda.
La obra se iniciará NOVIEMBRE 2020 y se prevé la entrega para finales de 2022.
Ofrecemos a los compradores la garantía de aval bancario por las cantidades entregadas a cuenta, así como un seguimiento personalizado y periódico de la evolución de la obra.
_________________________________________________________________________________________________________________________________
A Palamós, al centre de la població, envoltat de tots els serveis necessaris i comercials, a tocar de l´mercat i pàrquing municipal i proper a centre històric, passeig de la mar i platja s´ofereix la OPORTUNITAT de ser propietari d´un habitatge de qualitat a PREUS IMMILLORABLES.
Situada entre els carrers Pere Joan, de la Mercè i avinguda Catalunya es construirà promoció d´habitatges formada per 34 apartaments repartits en 4 escales amb tipologies de 2 i 3 habitacions, tots amb 2 banys.
L´edifici està projectat en planta baixa i 3 altures en els blocs de avinguda Catalunya i carrer Pere Joan i en planta baixa i 4 altures en els blocs de carrer de la Mercè. A més de planta soterrani on s´ubica l´aparcament privat amb places individuals, amb accés per escala i ascensor a l´habitatge.
Tots els habitatges disposen d´una distribució estudiada oferint estades de gran comoditat i ben aprofitades i prioritzant comptar amb terrassa coberta exterior per gaudir d´aquest espai el màxim de temps possible.
L´edifici es dissenya amb una façana elegant i moderna, tenint cura dels detalls tant exteriors com interiors, que harmonitzar amb la zona i oferint als el mateix temps uns acabats de qualitat. Dissenyat per utilitzar energies renovables i amb l´objectiu d´obtenció de l´certificat energètic millor possible.
Amb pisos des 74m2 fins 120m2 a més de terrassa a PREUS EXCEPCIONALS a partir de 161.147 €, amb places de pàrquings opcionals a 12.500 € (preus sense IVA).
Aquesta promoció es desenvolupa en RÈGIM DE COOPERATIVA IMMOBILIÀRIA, que no és més que la millor manera de comprar un habitatge a preu de cost. Per descomptat legislat i regulat per la ´Llei de Cooperatives de Catalunya´. L´interessat en adquirir l´habitatge, es converteix en acte-promotor, estalviant-se el benefici empresarial que li correspondria a promotor. Aquest sistema participatiu, sense ànim de lucre, permet abaratir el preu final i ajustar-ho a l´màxim a el preu de cost real de l´habitatge.
L´obra s´iniciarà NOVIEMBRE del 2020 i es preveu el lliurament per a finals de 2022.
Oferim als compradors la garantia d´aval bancari per les quantitats lliurades a compte, així com un seguiment personalitzat i periòdic de l´evolució de l´obra.

última modificació

Característiques de la promoció

 • Ascensor
 • Sense piscina comunitària
 • Sense zona enjardinada
 • Sense equipaments esportius
 • Aire Acondicionat
 • Aparcament
 • Calefacció
 • A prop de transport públic: Bus
 • Certificat energètic :
  Consumo:
  G
  999kW h m2 / año
  Emisiones:
  G
  999kg CO2 m2 / año
Anunci: 11457003624801

Ubicació

Carrer Pere Joan, 37

Navega pel mapa fent clic a sobre

Tipus de viviendas de la Promoció COOPERATIVA

Arxius adjunts

Memoria de calidades

Arxiu PDF Descarregar contingut

Llistat apartaments, superficies i disponibilitat

Arxiu PDF Descarregar contingut
T´avisem quan tinguem un anunci com aquest? Crea la teva alerta i nosaltres t´avisarem per correu electrònic quan hi hagin nous anuncis o siguin modificats
 

Contactar Servigip

Referència de l´anunci COOPERATIVA:

Veuràs el telèfon després d´enviar el contacte a l´anunciant perquè et pugui atendre.
Veuràs el telèfon després de contactar
Enviant…