La seva pròpia pàgina web immobiliària

habitaclia.com permet disposar de l'experiència d'haver realitzat la creació de més de 700 pàgines web per empreses del sector immobiliari.

Disposar d'una pàgina web pròpia per a la seva empresa on mostrar als seus clients la seva cartera d'immobles i promocions, informar als seus clients de la ubicació de les seves oficines, horaris i telèfons ajudarà a incrementar la seva imatge d'empresa enfront de clients i tercers.

Amb Inmofusion - Webs inmobiliarias podrà mostrar la seva cartera d'immobles a través d'Internet amb totes les possibilitats i prestacions del nostre avançat sistema informàtic. Podrà mostrar els seus immobles amb tot luxe de detalls i disposar del motor de cerca més potent del mercat, completament personalitzat a la seva imatge corporativa.

Ofereixi als seus clients un servei superior d'alta qualitat a través d'Internet. Els seus immobles estaran disponibles per a que tots els seus clients puguin consultar-los 24 hores al dia, els 7 dies de la setmana, des de qualsevol lloc del món i en qualsevol idioma.

Gràcies a la nostra plataforma tecnològica les dades emmagatzemades a la seva pàgina web podran ser enviats al portal immobiliari habitaclia.com sense necessitat d'introduir les dades en diverses aplicacions.

A més, pot utilitzar el nostre programa de gestió immobiliària Inmofusion per actualitzar la informació a la seva pàgina web i a habitaclia.com alhora.

Demanar més informació sobre la creació de webs immobiliàries a habitaclia.com
Demana´ns més informació
Accés Professionals
Ha oblidat les seves dades d´accés?

Programa Gestió immobiliària

Està buscant un programa de gestió immobiliària fàcil d'utilitzar i integrat amb habitaclia?

Publicitat a habitaclia

Publiqueu la seva cartera d'immobles i promocions d'obra nova a portal immobiliari.
habitaclia.com > La seva pròpia pàgina web immobiliària