Qui som


Volem acompanyar-te a buscar la teva nova llar i ajudar-te a prendre la millor decisió. Vine buscar el teu habitatge a habitaclia!
habitaclia compta amb més de 5.500.000 visites cada mes

Si ets un professional immobiliari, habitaclia és el millor aparador perquè els teus pisos, cases, locals, oficines, naus,... arribin a les persones que els estan buscant. Tenim més de 5.500.000 visites cada mes. Sabem com publicitar el teu immoble a Internet. Més de 2.000 professionals del sector anuncien els seus pisos al portal.

El nostre objectiu és millorar el procés de cerca d'habitatge a l'usuari i contribuir a que el professional immobiliari vengui o llogui amb més rapidesa, ajudar a aconseguir l'èxit en la seva empresa.

Oferim més de 200.000 anuncis immobiliaris

habitaclia està formada per un ampli equip de professionals que treballem conjuntament per oferir el millor servei: informàtics, dissenyadors i experts en màrqueting i Internet especialitzats en el sector immobiliari. Ens agrada la nostra feina i ens esforcem en fer-ho de forma professional, honesta, eficaç i resolutiva. En habitaclia, t'ho volem posar fàcil.


Més de 2.000 professionals immobiliaris confien en nosaltres

Com veus, no som una immobiliària sinó un portal que posa en contacte a immobiliàries, promotores i particulars amb persones que busquen comprar o llogar un immoble. Portem 14 anys agrupant l'oferta immobiliària a Internet perquè les persones que busquen habitatge trobin la que més s'adequa a les seves necessitats. Empatia, claredat i compromís amb els nostres clients i amb tots els usuaris del portal han estat sempre els pilars de la nostra companyia.

habitaclia.com > Qui som