Software de gestió immobiliària

Programa de gestió immobiliària per a professionals del sector

habitaclia.com disposa d'una aplicació de gestió immobiliària completa i de fàcil ús: Inmofusion - Gestión inmobiliaria.

L'aplicació permet controlar i gestionar àgilment la cartera d'immobles, promocions, clients, les gestions comercials i moltes eines per a facilitar les tasques diàries de la immobiliària.

Gràcies a la nostra plataforma tecnològica les dades emmagatzemades en el programa de gestió podran ser enviades a la seva pròpia pàgina web i al portal immobiliari habitaclia.com, sense necessitat d'introduir les dades en diverses aplicacions.

El nostre programari ha estat creat en base a les necessitats reals dels nostres clients. És un programa professional enfocat a l'usuari no expert, amb pantalles i menús molt fàcils d'utilitzar.

habitaclia.com ofereix un servei de suport en la utilització del programa Inmofusion - Gestión inmobiliaria per solucionar qualsevol dubte que es pugui tenir amb el programa.

Centenars d'agències immobiliàries estan utilitzant actualment el nostre software de gestió immobiliària per a la seva gestió diària.

Demanar més informació sobre el programa de gestió Inmofusion

Demana´ns més informació
Accés Professionals
Ha oblidat les seves dades d´accés?

La seva pàgina web immobiliària

Si li interessa renovar la pàgina web de la seva agència immobiliària conegui la nostra oferta.

Publicitat a habitaclia

Publiqui la seva cartera d'immobles i promocions d'obra nova a habitaclia.
habitaclia.com > Software de gestió immobiliària