Software de gestió immobiliària

Programa de gestió immobiliària per a professionals del sector

habitaclia.com disposa d'una aplicació de gestió immobiliària completa i de fàcil ús: Inmofusion - Gestión inmobiliaria.

L'aplicació permet controlar i gestionar àgilment la cartera d'immobles, promocions, clients, les gestions comercials i moltes eines per a facilitar les tasques diàries de la immobiliària.

Gràcies a la nostra plataforma tecnològica les dades emmagatzemades en el programa de gestió podran ser enviades a la seva pròpia pàgina web i al portal immobiliari habitaclia.com, sense necessitat d'introduir les dades en diverses aplicacions.

El nostre programari ha estat creat en base a les necessitats reals dels nostres clients. És un programa professional enfocat a l'usuari no expert, amb pantalles i menús molt fàcils d'utilitzar.

habitaclia.com ofereix un servei de suport en la utilització del programa Inmofusion - Gestión inmobiliaria per solucionar qualsevol dubte que es pugui tenir amb el programa.

Centenars d'agències immobiliàries estan utilitzant actualment el nostre software de gestió immobiliària per a la seva gestió diària.

Demanar més informació sobre el programa de gestió Inmofusion

Demana´ns més informació
Accés Professionals
Ha oblidat les seves dades d´accés?

La seva pàgina web immobiliària

Si li interessa renovar la pàgina web de la seva agència immobiliària conegui la nostra oferta.

Publicitat a habitaclia

Publiqui la seva cartera d'immobles i promocions d'obra nova a habitaclia.
habitaclia.com > Software de gestió immobiliària
El nostre lloc web (habitaclia.com) utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continues navegant, acceptes el seu ús d'acord amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació