Com ser més ràpid
buscant casa a habitaclia

Fotos grans, preu, metres quadrats, filtres, alertes, favorits, mapes... habitaclia t'ho posa fàcil perquè trobis el pis dels teus somnis.

Si vols ser encara més efectiu buscant la teva nova casa, habitaclia et proporciona diverses eines perquè tot el relacionat amb la cerca de la nova llar sigui més fàcil de gestionar.

Registra’t
Des de l'àrea privada és més còmode gestionar les cerques
Veure més

Registra't com usuari, serà més còmode per a tu gestionar tot el relacionat amb les teves cerques a habitaclia, els immobles favorits, les sol·licituds enviades, immobles que has descartat... tota la informació d’habitaclia la trobaràs a la teva àrea privada d'usuari.

Alertes
Estigues al dia dels pisos amb els trets que desitges
Veure més

Fes-te alertes i rebràs per correu electrònic els immobles que concorden amb les teves preferències. Pots triar rebre-les cada dia o, si vols, t'avisem cada vegada que entri un pis nou amb les característiques que has triat. Per a més informació, visita la pàgina de preguntes freqüents.

Filtres
Concreta el tipus d’habitatge i serà més ràpid trobar-lo
Veure més

Utilitza els filtres i així concretes encara més l'habitatge que estàs buscant. Serà més ràpid trobar el que busques perquè el llistat de cerca es reduirà considerablement.

Vista mapa
Navegant sobre el mapa és més fàcil triar el pis que vols
Veure més

Utilitza la vista dels immobles sobre mapa, que t'ajudarà a situar-te. Els immobles apareixeran segons vagis navegant sobre el mapa, si habilites aquesta opció.

Favorits
Podràs comparar i puntuar els pisos que més t'agraden
Veure més

Fes-te favorits. D’aquesta manera podràs veure’ls en la secció "Els meus favorits" de la teva àrea privada d'usuari, això t'ajudarà a orientar encara més la cerca i podràs comparar tots els pisos que tinguis. A més, pots afegir comentaris privats i puntuar el pis per tenir-ho encara més clar.

Avisos en temps real
Mentre busques, estigues atent a les novetats que arriben
Veure més

Estigues atent als avisos de pisos nous o que canvien de preu. Mentre mires un llistat podràs veure pisos que estan entrant a habitaclia amb les mateixes característiques.

Avisos en temps real
Descarta pisos
T'ajudarà a centrar-te en els que realment t'interessen
Veure més

Descarta els immobles que no t'interessen, t'ajudarà a gestionar millor la cerca. Sempre podràs recuperar-los en la secció "Els meus descartats" de la teva àrea privada d'usuari.

Contacta amb l'anunciant
Envia la sol·licitud per mostrar interès pel pis que t'agrada
Veure més

Envia la sol·licitud d'informació indicant les teves dades de forma clara i mostrant el teu interès en l'immoble. Per a més informació, visita la pàgina de preguntes freqüents.

Parla amb habitaclia
Responem els teus dubtes i suggeriments
Veure més

Contacta amb nosaltres mitjançant el correu sau@habitaclia.com o al 902 30 38 33. Si tens dubtes o preguntes, pots acudir a les preguntes freqüents d’habitaclia.